Onko mikään muuttunut keväästä? EI ja on...Ei sillä että olisin saanut talousasioita järjestykseen, vaan siten, että ne ovat hyvän alun jälkeen ihan yhtä rähjäisessä kunnossa, kuin alkuvuodesta. HMH... Oikeasti tilanne on vain nyt se, että luottokortit on ihan tapissa ja laskut alkavat kertymään. Vielä laskut saa maksettua, mutta pienellä viiveellä. Toki niin, ettei ne ehdi perintään tms. mutta ei niinkuin ennen, että tlipäivänä maksettiin kaikki laskut pois. Toki se onnistuisi nytkin, mutta sitten ei elämiseen jäisi oikeasti YHTÄÄN rahaa.

Tällähetkellä olen kesälomalla. Onneksi olen ottanut lomapalkkani niin, että se tulee normaaleina palkkapäivinä, sillä omilla kulutustavoilla olisin käyttänyt varmaan kaiken heti. Kuitenkin lomassa on myös se kääntöpuoli, varsinkin silloin, kun asuu kaukana sukulaisista ja käy heidän luonaan vain lomilla.Tämähän siis tarkoittaa sitä, että rahaa menee. Jo bensat vievät ison osan lomalla kuluvista rahoista. huoh...onneksi enempää ei voi kuluttaa, kuin mitä on, sillä luottokortteja ei voi käyttää, kun ne on jo tapissa.

Syksyn missio on kuitenkin se, että talous on oikeasti saatava ruotuun. Olen koko elämäni taistellut sitä vastaan, etten ole riippuvainen muista, tai ettei luottotietoni kärsi. Isääni vuosia seuranneena, en halua samaan tilanteseen, kuin hän. En halua olla kerjäämässä keneltäkään mitään, tai tuskailla sitä, ettei voi tehdä asioita joissa luottotietojen tulee olla kunnossa. EI, minulle ei saa käydä näin.

Pahin tässä tilanteessa on kuitenkin se, että jos jotain odottamatonta sattuisi, niin korttitalo sortuisi ihan rytinällä. Silloin ei voi enää tehdä mitään, joten muutos on tehtävä nyt, koska elämästähän ei koskaan tiedä!